Missatge ocult a l’ETSEIB

Com que sabem que les classes poden fer-se una mica pesades als matins, hem volgut compartir amb vosaltres aquest missatge amagat. Aquest pot resultar senzill de desxifrar per alguna persona que ja hagi trobat ja alguna cosa semblant per les xarxes socials, però per una persona que estigui poc connectada pot suposar un gran repte. Mostreu-li als vostres amics i amigues a veure qui el resol abans.

La solució al missatge la trobareu un quants punts més a baix:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ja heu pensat prou? Bueno, esperem que hagueu tingut el coco suficient per esbrinar-ho. Aquí trobareu la solució. El missatge és un recordatori de la data, hora i lloc de la presentació del nostre nou cotxe: el CAT10e. És un plaer poder presentar la feina de tot un any a la nostra universitat i per tots vosaltres, per què com ja sabeu, ESTEU TOTS CONVIDATS. Ens veiem el dia 25 a les 18:00h a la sala d’actes.